Facebook marketing danas je neizostavan element Internet marketinga i digitalne prisutnosti. Svaka tvrtka koja želi ozbiljno pristupiti tržištu, uz vlastiti web treba imati i Facebook stranicu.

Instagram danas broji preko milijardu korisnika i trenutno je najbrže rastuća društvena mreža u svijetu. Instagram marketing je idealan za animiranje mlađe publike.

Želite se prikazati na Google tražilici kada netko upiše ključnu riječ vašeg biznisa? Ili se želite ponovno prikazati posjetiteljima vaše web stranice koristeći se remarketingom?  Google Ads je moćan alat za izvlačenje maksimuma Interneta.

Pomoću Google Analyticsa pratimo ponašanje vaših klijenata na web stranici i uspješnost kampanji. Na temelju parametara optimiziramo kampanje radi maksimizacije rezultata.

Trebate web stranicu za osobno predstavljanje, za predstavljanje tvrtke i poslovanja ili pak trebate web shop? Za vas ćemo napraviti web stranicu prema najnovijim standardima koja će vas predstaviti u najboljem svijetlu s naglaskom na korisničko iskustvo.

Želite angažirati svoje potencijalne klijente da posjete ponovno vašu web stranicu i pritom ih informirati o novostima kako bi kupili vaš proizvod ili uslugu? Želite obavijestiti vaše kupce o novostima?

Newsletter je idealan alat za informiranje kupaca i dodavanje nove vrijenosti vašim proizvodima ili uslugama. Dobro strukturiran mail može povećati vašu prodaju i svijest o brendu.

Prijavi se na naš newsletter!

Budite u toku s novostima iz svijeta marketinga i web dizajna.  Pratite najnovije objave s našeg bloga. Nećemo vas spamati nepotrebnim stvarima.

Kontaktirajte nas